εργα

Εξοχική κατοικία

3d φωτορεαλιστκή απεικόνιση πισίνας σε εξοχική κατοικία στη περιοχή Κάλαμος

Επένδυση Μαρμάρων σε μπάνιο κατοικίας στη Πεντέλη

Επένδυση μπάνιου με μάρμαρο carrera και δημιουργία μαρμάρινης Ντουζιέρας και μαρμάρινης σχάρας.

Κατοικία σε αγροτική περιοχή

Η ομάδα Ntizain ανέλαβε τη σχεδίαση και 3d φωτορεαλιστική παρουσίαση μελέτης κατοικίας σε αγροτική περιοχή, λαμβάνοντας υπόψιν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις περιοχής ώστε να αποδοθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα. 

Mendez

Με γνώμονα τη φιλοσοφία της ομάδας Mendez και θέλοντας να διατηρήσουμε τη υψηλή ποιότητα εκγύμνασης, δημιουργήσαμε ένα χώρο άθλησης στην καρδιά του Χαλανδρίου, με τον πιο σύγχρονο γυμναστηριακό εξοπλισμό. Εστιάσαμε σε κάθε χώρο ξεχωριστά και προσπαθήσαμε να φέρουμε την αίσθηση από το εξωτερικό περιβάλλον σε αρμονία με το εσωτερικό του γυμναστηρίου.

Σπeatακι

Στη περιοχή Σπάτα δημιουργήσαμε ένα ζεστό burger house, όπου μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης από το πρωί μέχρι το βράδυ . Σκοπός ήταν το μαγαζί να αποκτήσει την εικόνα του ονόματός του έτσι ώστε ο καθένας μας να νιώθει λιγάκι σαν το Σπetaki του. 

Μελέτη εισόδου – Αργυρούπολη

Μελέτη και 3d φωτορεαλιστική απεικόνιση εισόδου πολυκατοικίας στην Αργυρούπολη.

Πολυκατοικία στην Αργυρούπολη

Τα συνεργεία μας ανέλαβαν την αποκατάσταση πολυκατοικίας στην Αργυρούπολη, η οποία είχε σοβαρές ζημιές με τη πάροδο του χρόνου. Οι εργασίες αφορούν στο εσωτερικό, την αποκατάσταση μαρμάρινης σκάλας , ανακαίνιση στα μπάνια , νέες τσιμεντοκονίες στα δάπεδα ώστε να δοθούν σωστές ρήσεις , καθώς και στο εξωτερικό επένδυση μαρμαροποδιών στα μπαλκόνια , διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου και επένδυση ορθομαρμάρωσης στην όψη του κτηρίου. Τέλος προχωρήσαμε και στην γενική ανακαίνιση των καταστημάτων . Το έργο είναι υπό εξέλιξη.

Μόνωση ταράτσας
Σε κατοικία στα Βριλήσσια ύστερα από την επίσκεψή μας διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα τους μήνες του χειμώνα (όπου έμπαιναν νερά στο σπίτι) οφειλόταν στην κακή κατασκευή στεγάστρου στη ταράτσα. Ακολούθησαν οι εξής εργασίες: αποξήλωση του στεγάστρου, παλαιάς μόνωσης και αναλάβαμε να πραγματοποιήσουμε τις ανάλογες εργασίες ώστε να έχουμε σωστή ρήση για τα νερά , θερμομόνωση και υγρομόνωση.

Κατοικία στο Ντράφι

Κατοικία στο Ντράφι . Οι εργασίες αφορούσαν μαρμάρινες κατασκευές στο εσωτερικό σκάλες, μπάνια, δάπεδα, επένδυση τζακιών καθώς και στον εξωτερικό χώρο επένδυση μαρμάρων στη πισίνα και στις εξωτερικές σκάλες . Βασικό στοιχείο του σπιτιού είναι η υψηλή αισθητική σε συνδυασμό με το φυσικό εξωτερικό περιβάλλον.


Κατοικία στα Καλύβια – Αττικής

Η ομάδα Ntizain ανέλαβε την ανακαίνιση κατοικίας στη περιοχή Καλύβια δημιουργόντας μια νέα σύγχρονη κατοικία υψηλού επιπέδου. Τη μελέτη ανέλαβε συνεργάτης μας όπου και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Κατάστημα Παλλήνη – Φαρμακείο

Ανακαίνιση φαρμακείου στη περιοχή Παλλήνη.

Κατάστημα οπτικών Παλλήνη
Ανακαίνιση καταστήματος στη περιοχή Παλλήνη.

Mitzelko

Σε ένα χώρο 40 τετραγωνικά προσπαθήσαμε να τον μεταμορφώσουμε σε ένα μικρό καφεκοπτείο με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.